Overnachting bij een Bed and Breakfast in Limburg

Wilt u goedkoop overnachten in het schitterende Zuid Limburg en gaat uw voorkeur uit naar een bepaalde mate van luxe? Dan is Bed and Breakfast Hoeve Heihof een prima optie. Een overnachting in onze prachtige carré boerderij geeft u de luxe die u wenst zonder dat u hier een hoofdprijs voor hoeft te betalen. Overnachten in Limburg hoeft namelijk niet duur te zijn. Naar verluid heeft zelfs Napoleon overnacht in Hoeve Heihof, dus u zult overnachten in een gebouw met een rijke geschiedenis. 

Overnachten in Limburg en meer

U kunt een overnachting in Limburg perfect combineren met bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht, een gezellig dagje winkelen, een bezoek aan de dierentuin 'Gaia Zoo' of een heerlijke picknick in de vrije natuur. Er is voor iedereen wel iets te beleven wanneer u kiest voor een overnachting in Zuid Limburg. Een nachtje weg met uw geliefde, een gezellige midweek in het Zuiden met het gezin of een weekendje wandelen in Zuid Limburg? Zoekt u een luxe, goedkope overnachting in Zuid Limburg? Het is allemaal mogelijk bij Hoeve Heihof. 

Goedkoop overnachten in Zuid Limburg

De prijs-kwaliteit verhouding van Bed en Breakfast Hoeve Heihof is zeer goed. Het is hier dus mogelijk om goedkoop te overnachten in het Zuiden van Limburg. De appartementen beschikken stuk voor stuk over mooi en comfortabel meubilair. Elke ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Overnachten in Limburg was nog nooit zo leuk! Boek uw overnachting bij Hoeve Heihof en laat u verrassen door de Limburgse gastvrijheid.